Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Accu Asus g771jm Gratis Verzending

Dit gloednieuwe 5200mAh 10.8V vervangende Asus A32-U24 Accu is gemaakt met high-grade Li-ion cellen van Samsung, LG, Panasonic om maximale prestaties te garanderen.

Accu Asus u24e slaagde erin om onze aandacht te grijpen met haar ZenBook UX305F twee jaar geleden, en we gingen zo ver te noemen het een MacBook Air Killer, maar dan is het bedrijf nooit vernieuwd. ASUS ging ultra-high-end net als iedereen, en terwijl de ZenBook 3 UX390UA was zeer aantrekkelijk, onze hoop voor een redelijk geprijsd, redelijk krachtige Ultrabook draaiende ramen werden onderbroken.

Nu, Asus is terug met een nieuwe ZenBook model, en het lijkt alsof het bedrijf weer op de rails. De ZenBook UX430U ziet eruit als de perfecte alledaagse Windows Ultrabook-het is slank en licht, lijkt te hebben uitstekende up-to-date specificaties, en niet breekt de Bank. We gaan een zeer nauwe blik op het vandaag te nemen, in de hoop dat het eindelijk een gapend gat in de laptop markt vult.

Overwegende dat de UX305 probeerde heel moeilijk om precies te kijken als de MacBook Air, Accu Asus u24e series is gegaan in een totaal andere richting met dit nieuwe model. Het meest opvallende ding over het is het deksel-onze Review Unit had een glanzende Royal Blue Paint Job, gemaakt met behulp van een proces dat ASUS nano Imprint lithografie oproepen. Wat dit betekent is dat het handelsmerk concentrische ring patroon is gemaakt met behulp van een galvaniseren proces om kristallen van kleur te houden aan een fijn geëtst oppervlak, met een UV-coating op de top te geven een super-gladde afwerking.

Accu Asus u24 series met Royal Blue en Rose gouden deksels met behulp van dit proces, of de minder flitsende kwarts grijs en glans goud met conventionele metallic afwerkingen. Bij de lancering, alleen de blauwe afwerking zal beschikbaar zijn in India, maar Asus is veelbelovend om de anderen te brengen in snel. Het maakt niet uit welke je ook kiest, de ZenBook UX430U zal opvallen in een menigte. We maken ons zorgen dat het deksel zal gevoelig zijn voor krassen en slijtage, en het is een enorme vingerafdruk magneet ook. Toch is ASUS erin geslaagd om een onderscheidende identiteit te creëren voor zichzelf in plaats van het kopiëren van een ander ontwerp, en we hopen dat het blijft op dit pad.

ASUS is de verkoop van drie verschillende versies van de Accu Asus g771jm in India. De entry-level optie geprijsd op RS. 72.990 heeft een 8e generatie Core i5-8250U CPU en een 256GB SSD. De volgende stap krijgt u een 512GB SSD en zal kosten RS. 79.990. De top-end variant heeft een 8e generatie Core i7-8550U CPU, 512GB SSD, en ook een discrete GeForce MX150 GPU, maar kost veel meer op RS. 93.990. Alle varianten hebben 8GB RAM en een 14-inch Full-HD, LED-backlit, niet-glanzend scherm dat 100 procent van het sRGB-kleurengamma kan reproduceren.

De Accu Asus g771jk wordt geleverd met Windows 10 Home voorgeladen. Voor zover bloatware gaat, is er de gebruikelijke Microsoft Store junk die kan worden weggehaald. ASUS heeft geïnstalleerd slechts een app van zijn eigen, maar het is ongelooflijk vervelend. Het heet giftbox, en het moedigt gebruikers aan om allerlei andere apps te downloaden, waarvan sommige vrij of Freemium en anderen zijn die enkel zuivere spam zijn. Zulks zou ' zitten zodoende verkeerd wanneer giftbox didnt ' barkas zichzelf zonder meer en volmondig-zeef, ter eerstgenoemde schoen en vervolgens om zodoende vaak vervolgens, potentieel fooling verbruiker te nadenkend zijn ' vaneengaan van naar de aanvankelijk instelling procédé.

Accu voor ASUS A32-K55

We moeten zeggen dat we de ZenBook UX430U's scherm hield. Reflecterende afwerkingen zijn minder praktisch, maar fabrikanten gebruiken ze omdat ze kunnen worden levendiger. Zelfs met de UX430U's niet-reflecterende scherm, hebben we niet het gevoel dat er iets ontbreekt. Kleuren waren altijd helder en levendig, tekst was helder en leesbaar, en we hadden geen enkel probleem bij het bekijken van films, spelletjes spelen, of gewoon werken aan documenten. De helderheid wordt automatisch aangepast door gebrek maar u dit onbruikbaar maken wanneer u van met een eenvoudige toetsenbordkortere weg houdt.

http://valerierepillez.freeblog.biz/2017/12/02/100-nieuwe-accu-asus-u24a/

http://potentelaserco.n-da.jp/e753328.html

http://laserprofesional.nordblogs.com/archive/2017/12/02/accu-asus-nx90jq-2-jaar-volledig-garantie-474708.html

Les commentaires sont fermés.