Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Lage Prijs Accu a41-x550 Laptop

Deze Laptop accu A41-X550 voor o.a. Asus A41-X550 - 44Wh is de beste keus voor uw laptop! Als u een accu zoekt ter vervanging van uw huidige accu of gewoon als reserve, dan kunt u met deze accu vertrouwen op absolute kwaliteit. Niet voor niets geven we 2 jaar volledige garantie op deze 2-Power laptop accu!

Na een ongelooflijke product als Accu Asus a41-x550 dachten we dat Asus een moeilijke periode zou beginnen. Hoe te handhaven of overschrijden van zo'n kwaliteit? Blijkbaar onze angsten waren ongegrond: met een lijn van verbazingwekkende monitoren de Republiek van Gamers merk blijft de markt verstoren.

Vergeleken met de eerder geteste model, presenteert deze monitor zich op de meest sobere en rationele weergave. De 27-inch IPS paneel is op zich een meer gemeenschappelijke en exploiteerbare grootte. Het gewicht van ongeveer 7kg, ondersteund door een voetstuk van een kleinere omvang zal niet verplichten u uw bureau te wijzigen alvorens het te kopen.

Deze voetstuk geeft een overvloed aan instelmogelijkheden: rotatie (vanaf 60 ° tot 60 °), hoogte (met een excursie van 120 mm) en tilt (vanaf 20 ° tot-5 °). Naast deze voegen we de spil (90 ° alleen met de klok mee), afwezig in Swift PG348Q. Dit alles is in het voordeel van de mogelijke configuraties Multi monitor, zonder het vinden van een obstakel in de subtiele frames.

Frames die in een aangename stijl, maar op hetzelfde moment bijna genieten gewilde de shell: de structuur in het stevig grijs ondoorzichtige plastic niet om de gaming schreeuwen doet, verlenen aan de parallelle lijnen patroon aangenomen door het nieuwe ontwerp Asus alleen de basis van het voetstuk.

Dus het ontwerp nuchter en inhoud, ten minste blijft totdat het is ingeschakeld: Republiek van Gamers logo en cirkel rond de slingerarm, beide uitgerust met rode LED-verlichting krijgt Asus dat agressieve touch die velen zou waarderen. Echter, als u liever de rust, u annuleertekenzwenking vandoor de verlichting van de on-screen menu.

Om het menu te openen, is de Accu Asus a41-x550a uitgerust met de drie sleutels en de kleine multi-directionele joystick die ASUS ons heeft gebruikt. Ditmaal ze hebben is gemaakt meer te onderscheiden dankzij de afwisseling van de shapes gebruikt en de keuze van de labels in het laterale frame-einde die sterk bevorderen het gebruik toe te voegen.

Samen met de toetsen, in de rug, vindt u de ingangen die is ingesloten in een nieuwsgierig omgekeerde V-shape: A DisplayPort 1.2 poort, een HDMI 1.4, audio jack voor Pass Through-audio, USB 3.0 stroomopwaarts en twee downstream USB 3.0-poorten.

Voortzetting van de fysieke tour, we niet nalaten kunnen te benadrukken van de robuustheid van de structuur van de Accu Asus x550cc : alles is gebouwd met kostbare materialen en genezen assemblages, waardoor de mogelijk trillingen aan het deelvenster verzonden door de bewegingen van het Bureau.

Ter voltooiing van de apparatuur, heeft de monitor ook twee kleine 2-watt luidsprekers. Ze hebben een helder en relatief sterke geluid, hoewel de positionering in de achterkant niet ten het geluid emissie goede komt.

Maar laten we overgaan tot de kern van deze monitor: het deelvenster. We had gezegd het was een 27 inch, maar we hebben zeker niet over een gemeenschappelijk panel. Het is een IPS-monitor WQHD (2560 x 1440) met uitstekende visuele hoeken (178 ° zowel verticale als horizontale) en een aparte weergave van kleuren. Met een contrast van 1.000: 1 en een helderheid van 350 CD/㎡, zal zelfs de makers van de inhoud zitten kundig voor het benutten van zijn kwaliteiten, zelfs als het is raadzaam een kalibratie van de tinten voordat op dit gebied te exploiteren.

Maar laten we teruggaan nu naar wat maakt dit een juweel voor concurrerende gaming monitor: begeleid door volledige compatibiliteit met Nvidia G-sync, om te keren meer vloeiend zelfs ingeval unstable framerate, Accu Asus x550ca heeft weten te duwen deze monitor voorbij de barrière van de 144 hz, die bereiken de indrukwekkende 165 Hz drempel via Overclock. Ongelooflijke vloeibaarheid en responsiviteit, dank ook aan de 4 ms reactietijd drastisch veranderen de manier om te spelen en elke actie die veel meer directe en nauwkeurige.

Uiteraard niet een TN-paneel niet dezelfde snelheid van reactie te bereiken, maar de grotere vernieuwingsfrequentie en de rijkere visuele hoeken terugbetalen dit technische verschil.

Denk niet dat het is allemaal rozen en bloemen: om te kunnen profiteren van dit soort overclock (geactiveerd de On-screen menu) zal vereisen een Asus gebaseerd op de Maxwell of later architectuur (dan vanaf de GTX 900-serie, met als input model een GTX 960).

Accu voor Asus A41-X550A

Bovendien, om te profiteren van de ongelooflijke vernieuwingsfrequentie, zal het dienen een bijzonder krachtige grafische kaart, tenzij dit beperkt gebruik van concurrerende spellen zoals Counter Strike Global beledigende of Team Fortress 2.

Laatste extra functies zijn de crosshair-functies (die het toevoegen van de zoeker naar het midden van het scherm), timer, teller fps en het gebruik van de technologie ASUS Ultra-Low blauw licht met TÜV certificering, die het mogelijk maakt om de straling van blauw licht te verminderen.

Rog Swift PG279Q is het bewijs dat ASUS niet wil zien van de grenzen in de wereld van gaming. Prestaties en bouwkwaliteit naadloos in een zorgvuldig afgewerkt product dat zal voldoen aan iedere speler. Zeker niet een goedkope monitor, beheert maar om te betalen de koper prod met een overgave in gaming.

http://myanmars.blog.bg/politika/2017/07/27/.1558740

http://laserazulpotente.blogsport.eu/2017/07/27/top-laptop-accu-asus-x550ca

Les commentaires sont fermés.